Privacy verklaring

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

www.NikiFeijen.nl / www.NikiFeijen.com / NikiFeijen.com / NikiFeijen.nl / ArtofUrbex.com

Mei 2018
Bescherming Persoonsgegevens
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. NikiFeijen.nl / NikiFeijen.com zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Over ons

NikiFeijen.nl / ArtofUrbex.com wordt beheerd door Niki Feijen Photography

​Mijn gegevens zijn:
Niki Feijen Photography
Niki Feijen
Jasparstraat 42
6164HX Geleen
Nederland

KvK: 57043272

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam
e-mailadres
Telefoonnummer
Website
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats
Land
IP-adres

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben toen je je ingeschreven had voor de nieuwsbrief, niet met gegevens die via een bestelling binnengekomen zijn.

Je naam en adresgegevens worden gebruikt om je bestelling te verzenden

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovenstaande doeleinden te gebruiken

Jouw gegevens op Nikifeijen.nl / NikiFeijen.com
Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Mailchimp
De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van een gratis workshop/training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

NikiFeijen.com / NikiFeijen.nl webshop
Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk te laten verlopen. We zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij de betaling in de Niki Feijen Photography webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Niki Feijen Photography gebruikt Sisow en Paypal als betalingsproviders. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens worden niet door gegeven aan onze servers en worden dan ook door Niki Feijen Photography niet opgeslagen.

De enige gegevens die wij opslaan zijn:

Voor- en achternaam: om jou bestelling te leveren aan de juiste persoon.

Adres, postcode en woonplaats: Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling.

Telefoonnummer: Mochten wij, de douane of de postbezorger je willen informeren over je bestelling dan zou het kunnen dat dit telefonisch gebeurd. Het telefoonnummer is nooit verplicht om in te vullen.

E-mail adres: Bij elke bestelling ontvang je van ons een email met de track & trace code. Ook kan jouw e-mail adres door ons gebruikt worden om extra en/of gewijzigde informatie over je bestelling aan jou door te geven.

IP nummer: Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) na 6 maanden uit onze database verwijderd.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Met wie worden de gegevens gedeeld ?
Ik gebruik je gegevens alleen voor mijn eigen zakelijke activiteiten, maar in de sommige gevallen kan het nodig zijn om je gegevens door te geven aan anderen:

Leveranciers (waaronder “bewerkers”). Ik maak gebruik van leveranciers, waaronder websitebeheerders en hostingbedrijven voor het hosten van mijn website. De hostingprovider host je gegevens in Nederland, de websitebeheerder heeft slechts incidenteel toegang tot je gegevens als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van het beheer.
Pakketdiensten. Als je een bestelling plaatst worden je naam en adresgegevens gedeeld om te zorgen dat je bestelling bezorgd kan worden.
Boekhouder / Belastingadviseur. De gegevens die op je factuur staan moet ik doorgeven aan mijn boekhouder / belastingadviseur.
Ik heb met hen een overeenkomst gesloten, waarin ze voor geheimhouding getekend hebben.
Juridisch adviseurs. Bij een juridisch geschil met je kan het nodig zijn je gegevens door te geven aan een juridisch adviseur en deze in een juridische procedure te gebruiken. Daarbij zal ik alleen de gegevens doorgeven die noodzakelijk zijn in verband met de juridische procedure.
Als ik daar wettelijk toe verplicht ben moet ik je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties, bijvoorbeeld aan de Belastingdienst.

​Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt..

Google Analytics
Door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in onze boekhouding bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via privacy@nikifeijen.nl

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

Artworks Available at :

Gallery Rembrandt, Netherlands
Absolute Art Gallery, Belgium
Galerie Lauth, Germany
Galleri Oxholm, Denmark
Ptah Kunstadvies, Netherlands
Saatchi Art (online)

Signup for my Newsletter

Next Exhibition / Art Fair

2018
Kölner Liste, 19-22April

 

Contact

Email : mail@nikifeijen.com
Phone : +31 (0)6 319 566 64
Also for commercial price quotes

 

                    Sponsors